Hvad tilbyder vi?

EfBusiness’ vigtigste opgave er at tilbyde sponsorer de bedst mulige rabatter, vilkår og services samt at frigøre ressourcer i dagligdagen. EfBusiness indgår attraktive rammeaftaler med leverandører af indirekte varer og har fokus på konstant at udvikle og forbedre disse aftaler. Det sparer tid og penge i din virksomhed.

Forud for at vi indgår en rammeaftale i en indkøbskategori ligger flere måneders arbejde og research. Medlemmerne af EfBusiness er med på råd, når nye kategorier diskuteres, og en samarbejdspartner vælges. Den klare ambition er at arbejde sammen med de bedste leverandører inden for hver kategori.

Vi betragter EfBusiness som en win-win-win situation for alle tre parter i indkøbssamarbejdet:

  • Sponsorerne sikres besparelser og sparer tid i deres indkøb af indirekte varer
  • Leverandørerne sikres adgang til en attraktiv gruppe af erhvervsvirksomheder
  • EfBusiness bidrager til at fremme udviklingen af EfB og styrke sammenholdet blandt sponsorerne.

Ud fra tankesættet ”gør det, du er bedst til” vil EfBusiness udvælge de indkøbskategorier, der giver mest værdi for den enkelte sponsor og for flest mulige sponsorer.

EfBusiness arbejder med leverandørkontrakter af forskellig varighed – alt afhængig af kategorien. Oftest vil der være tale om leverandørkontrakter af et til tre års varighed med gensidig mulighed for at tilpasse indhold, leveringsbetingelser og priser, så vilkårene til enhver tid matcher medlemmernes behov og markedets dynamiske udvikling.